Urednik i voditelj Zoran Šprajc neće se više pojaviti u RTL Direktu ove godine. Poznato TV lice nalazi se na kućnoj njezi i oporavlja se od posljedica infarkta. Ovo je drugi infarkt popularnog novinara, a zadesio ga je 23. novembra. Operiran je u zagrebačkoj Kliničkoj bolnici Dubrava. Tamo su mu ugradili stent, odnosno proširili sužene krvne žile srca.

Uz to, prije šest godina dijagnosticiran mu je blagi infarkt, nakon čega su mu prvi put ugradili stent. Tada je bio hospitaliziran oko dvije sedmice. Šprajc se sada, kako otkrivaju njegovi prijatelji, dobro osjeća, no prema ljekarskim naredbama, mora izbjegavati stres, naprezanje i živciranje te paziti na prehranu. O tome je nedavno i sam progovorio, kada je na Instagramu napisao:

Dođem doma s fitnessa (bez brige, samo šetnja trakom) i zateknem košaru prepunu zdravlja, od karfiola do artičoke, od šipka do kelja. Al’, budimo iskreni, nitko nije ozdravio od artičoke, ali od ljubavi, brige i pažnje bogme jest! Hvala na košari svega toga mojim predragim drugovima i drugaricama, suborcima, kolegama, damama i gospodi, jednim i jedinstvenim RTL-ovcima! Vi ste moje drugo srce – poručio je kolegama Šprajc, dodavši da se na posao vraća čim isprazni košaru, ali i da se boji da će to dugo potrajati.

izvor:avaz.ba