ZAJEDNO UZ ZMAJEVE ZA NAŠEG ZMAJA! EDINA TURBIĆA!

1407

Udruženja Gradačca i naši sugrađani pokazali svoju organiziranost i humanost!

Upoznati smo sa slučajem našeg mladog sugrađanina , Edina Turbića. Iako pun života i tek je na pragu svoje mladosti, njega i njegovu porodicu, u vrlo kratkom periodu, snašlo je mnogo nedaća. Mogućnost za boljim životom i ozdravljenjem postoji!

Edin je rođen 08.11.1997. godine i do prije 30 dana, kao i svi njegovi prijatelji igrao je fudbal za svoj klub iz Vučkovaca. Iznenada je osjetio bol u predjelu karlice, a ljekari u UKC Tuzla dijagnosticirali su mu tumor… za dalje liječenje i operacije u inostranstvu neophodan je novac…a roditelji su se obratili dobrim ljudima za pomoć. Pobijedit ćemo zajedno sa našim Turbom i ovu utakmicu!

Ovoga puta pokrenuta je još jedna akcija u nizu, pored utakmica i kasa za prikupljanje novca, evo još jedan način da se odazovete ovom apelu!

Ulaznice možete kupiti na sljedećim mjestima : Caffe bar ”Bambi”, Caffe bar ”City”, Wagner Automotiv d.o.o. Gradačac, lično se obratiti udruženjima-organizatorima, a sve dodatne informacije možete dobiti putem kontakt telefona : 061/ 561-745

Pokažimo svoju humanost i pomozimo našem ZMAJU!

B1TV Gradačac