U nedjelju 30.05.2021. godine je u Bijeljini u organizaciji kk. “UNSU“ održano četvrto po redu Otvoreno Karate Prvenstvo Grada Bijeljine “Trofej Bijeljine 2021“ Učešće je uzelo 52 kluba iz 8 zemalja sa 492 učesnika. Više nego očekivano u vrlo nepovoljnoj zdravstvenoj situaciji u kojoj se svi zajedno nalazimo već duže vrijeme. 

Klub borilačkih sportova Zmaj Gradačac je učestvovao sa 10 takmičara u 13 kategorija i osvojili su 7 zlatnih, 4 srebrene i 2 bronzane medalje

Takmičararski tim su sačinjavali: 

Daris Suljkanović, osvojio 2 zlatne medalje u kategoriji kate dječaci oranž pojas 8 godina i dječaci 8 godina službena kategorija. 

Benjamin Begović, zlatnu medalju u kategoriji kate. 

Tajra Kadić, srebrenu medalju u kategoriji kate. 

Esma Kavazović, bronzanu medalju u katama. 

Maid Tursić, srebrenu medalju u kategoriji kate. 

Ejub Kavazović, zlatnu medalju u kategoriji kate. 

Arben Bajramović, srebrenu medalju u kategoriji kate. 

Almina Kamberović, zlatnu medalju u kategoriji kate. 

Esma Pašalić, srebrenu i bronzanu medalju u kategoriji kadetkinja i juniorki. 

Sadin Mulahalilović, dvije zlatne medalje i novčanu nagradu od organizatora u kategoriji borbe seniori OPEN i seniori – 84Kg.

“Kao trener kluba jako sam zadovoljan postignutim rezultatima gdje smo u ukupnom poretku klubova i konkurenciji od 52 kluba iz 8 zemalja zauzeli 6. mjesto. U narednom periodu nas očekuju takmičenja u Sarajevu, Banja Luci, Državno prvenstvo u Bugojnu za kadete, juniore i U21”, rekao je trener kluba Asmir Jahić.