KONCERT KOJI SE NE PROPUŠTA!

676

Nakon mnogo godina čekanja Tuzla će ugostiti jednu od najpopularnijih grupa sa EX YU prostora. Uz zajedničku želju mnogih građana Tuzle, Tuzlanskog kantona, a ujedno i velike želje članova grupe Parni valjak, u Tuzli će održati veliki koncertni spektakl. Stage Art kao nosilac organizacije, a na inicijativu organizacijskog tima ‘Festivala savremene žene’  najavljujemo najveći pop rock koncert u 2019. i to 11. aprila.

Rock antologija vlastitih hitova, rock balade posvećene ljubavi za oko 500 nauspješnijih žena cijelog regiona, te gošće iz mnogih europskih zemalja sigurno su razlozi zašto su sve one izabrale baš Parni valjak  da pjeva u Mejdanu iste večeri kada se otvara i ovogodišnji Festival savremene žene. Žene koje u Tuzlu dolaze na Festival već su poklonile sebi noć za pamćenje.

Poklonite i Vi sebi i svojim najbližim veče koje ćete pamtiti dugo i koje ćete se rado prisjećati Oni su takav bend da ne postoji njihova pjesma koju niste čuli, možda zapjevali ili rječi posvetili voljenim osobama.

Ulaznice možete kupiti u kiosku ispred SKPC Mejdan, u CD shopu kod Seje & Vilija na Korzu, na radiju Kameleon, te na sajtu kupikartu.ba.

B1TV/Izvor: tip.ba