Jeziva tragedija u Frankfurtu: Troje poginulo u padu aviona, a policajci koji su krenuli na mjesto nesreće stradali u udesu

659

Avion je krenuo iz Francuske ka gradu Egelsbahu u centralnoj Njemačkoj, kada se srušio i zapalio u polju nedaleko od Erćauzena, 10 kilometara južno od Frankfurta

Tri osobe su poginule u nesreći malog aviona u blizini Frankfurta, a još dvoje ljudi je poginulo u sudaru jednog vozila sa policijskim automobilom koji se kretao ka mjestu pada letjelice,saopštila je njemačka policija.

Foto: AP/Tanjug

Kako se navodi u saopštenju koje je prenio AP, avion je poletjeo iz Francuske ka gradu Egelsbahu u centralnoj Nemačkoj, kada se srušio i zapalio u polju nedaleko od Erćauzena, 10 kilometara južno od Frankfurta.

Policija je saopštila da vjeruje da je u avionu sa šest sjedišta bilo dvoje putnika i pilot i navela da još radi na identifikaciji nastradalih.

Nemačka agencija DPA je javila da je u sudaru automobila i policijskog vozila koje se kretalo ka mjestu nesreće poginulo dvoje ljudi, dok je troje ozbiljno povređeno, prenosi AP.

B1TV Izvor: Telegraf.rs/Tanjug