Hotel Monogram je novootvoreni hotel koji se nalazi u SRC Babanovcu. Zbog svog položaja i nadmorske visine, ovaj hotel predstavlja idealan smještaj za boravak tokom cijele godine.

Recepcija hotela Monogram na raspolaganju je gostima 24 sata.

U kuhinji se pripremaju specijaliteti internacionalne i domaće kuhinje. Gostima hotela na raspolaganju su dva restorana. S obzirom da je vrijeme dragocjeno, u skladu sa tim, njihov ekspres restoran obiluje raznovrsnom ponudom domaće kuhinje i upravo takva svakodnevna ponuda izdvaja ovaj restoran od drugih, te ga čini jedinstvenim. U “a la kart” restoranu hotela Monogram u ugodnom ambijentu možete uživati u specijalitetima domaće i internacionalne kuhinje.

Prostranost, udobnost i prozračnost soba će Vam pružiti nesvakidašnje zadovoljstvo prilikom odmora, nakon napornog poslovnog ili turističkog dana. Većina soba je sa pogledom na prirodu i ski staze, dok su sve sobe prilagođene visokim standardima hotelijerstva, komforne su i pružaju priliku za izuzetan odmor. Svaka soba podrazumijeva TVC, TV-sat, Wi-Fi, telefon, fen za kosu. Urednost i higijena soba su na prvom mjestu i njima je dat poseban značaj.

Iz hotela Monogram pruža se direktan izlaz na ski stazu. Na raspolaganu gostima hotela je i skijašnica. Bilo da ste skije iznajmili u njihovoj skijašnici ili da koristite svoje, možete ih ostaviti na čuvanju. Lokacija skijašnice i hotela Monogram omogućava da usluga čuvanja ski opreme bude korisna i poželjna.

Idealno mjesto za organizaciju raznih vrsta događaja, od vjenčanja, porodičnih vikend odmora, pa do kongresa, seminara i tim bildinga.

Daleko od gradske vreve, neka Monogram bude Vaš izbor!

Kontakt telefon: 061 506 055