Obavještavamo vas da će sutra, 30.07.2021. sa početkom u 16:00 sati, na lokaciji hotela i destilerije Monogram, biti održana prva manifestacija pod nazivom “Dani Skugrića”.

“Želja nam je da sve ljude dobre volje okupimo u našem lijepom i pitomom selu, da se družimo uz sjajnu muziku, ukusnu hranu, vrhunska pića i kulturno-umjetnički sadržaj.

Naša zajednica će imati čast da bude domaćin fudbalskim legendama bivše Jugoslavije, pa ćemo svi moći da uživamo u prijateljskoj utakmici između veterana Skugrića i velemajstora poput legendarnog Džajića, Bjekovića, Fazlagića, Šurjaka, Meškovića, Oblaka, Karasija, Marića, Grnje, Šećerbegovića, Lerinca, Simovića, Savića, Pižona, Gudelja, Čilića, Šestića, Sliškovića, Trifunovića, Zavišića, Vulića, Pančeva, Savićevića, Šabanadžovića, Hadžibegića, Baždarevića, Škora, Mihailovića, Cukrova, Gračana, Ladića i ostalih legendi koje će sa klupe predvoditi legendarni Ćiro Blažević, Kule Aćimović i Mišo Smajlović”, ističu organizatori manifestacije.

Svi ljudi dobre volje su dobrodošli da svojim prisustvom upotpune manifestaciju “Dani Skugrića”, koja se ove godine održava po prvi puta, a za cilj ima da postane tradicija.

Program manifestacije možete pogledati ovdje: